Scurtu-Mare.

Pagina in care spui si gasesti totul despre Scurtu Mare

Pagina in care spui si gasesti totul despre Scurtu Mare
Pagina in care spui si gasesti totul despre Scurtu Mare

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv localitatilor din intreaga tara, unde fiecare comuna are la dispozitie un site personalizat.

Acum ai un loc numai al tau, in care poti discuta cu vecinii si prietenii tai, poti spune ce se intampla in comuna Scurtu Mare - Teleorman, in care locuiesti tu sau familia ta.

Poti posta anunturi gratuite, special pentru cei din comuna Scurtu Mare - Teleorman, poti anunta cele mai importante evenimente din viata ta si a comunei tale, in pagini de Internet personalizate numai pentru tine.

Aici le poti arata vecinilor si celor dragi poze si inregistrari video facute de tine, despre viata ta sau despre locul in care traiesti.

Ai chef sa te relaxezi si sa intri in competitie cu vecinii tai? In pagina comunei Scurtu Mare vei gasi cele mai noi si mai amuzante jocuri.

Acum poti transforma pagina oferita gratuit de Ziare.com intr-o adevarata carte de vizita a comunei in care traiesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Scurtu Mare - Teleorman

Poti discuta despre orice te intereseaza, poti scrie despre performantele comunei, despre evenimentele sociale si economice, despre viata oamenilor, despre bucuriile si necazurile lor.

Intra in comunitate! Afla tot ce se intampla in comuna Scurtu Mare

Pagina se adreseaza si autoritatilor locale. Esti primar, consilier local, reprezentant al politiei locale, invatator, profesor sau preot? Scrie ceva despre comuna Scurtu Mare, despre problemele si realizarile comunitatii.

Propune subiecte de dezbatere, implica-te si schimba ceea ce crezi ca ar trebui schimbat pentru a ajuta la dezvoltarea comunei tale.

Fa cunoscuta comuna Scurtu Mare - Teleorman, prin intermediul Ziare.com!

•  Cum ma inregistrez?

- pentru a face parte din comunitatea comunei Scurtu Mare, trebuie sa te inregistrezi ca fiind membru al comunei - inregistreaza-te!

Atentie: Nu poti fi membru decat al unei comune. Odata inregistrat, nu mai poti schimba apartenenta ta la o comuna. Oriunde va aparea numele tau de user, va fi insotit de mentiunea "membru al comunei ...".

•  Cum postez informatii si articole?
Pentru a posta informatii sau articole despre comuna Scurtu Mare, trebuie doar sa introduci un text si o poza in acest formular. Articolul tau va fi semnat cu numele tau de user.

•  Cum public anunturi?
Scrie titlul, textul anuntului, dar si datele tale de contact in acest formular. Odata postat, textul anuntului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum adaug un eveniment?
Pentru a posta un eveniment important pentru tine sau pentru comuna Scurtu Mare - Teleorman, trebuie sa introduci titlul si textul evenimentului, data de incepere si durata acestuia in acest formular. Odata postat, textul evenimentului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum incarc foto sau video?
Daca vrei sa postezi poze sau inregistrari video in pagina comunei Scurtu Mare, trimite-le pe adresa de mail comunamea@ziare.com. Le vom posta in cel mai scurt timp. In curand, vei putea sa incarci singur poze si video in pagina comunei tale.

•  Cum administrez pagina comunei mele?
Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei sale, valideaza articolele, anunturile, evenimentele, pozele si inregistrarile video care vor fi afisate. Daca vrei sa fii administrator al paginii comunei Scurtu Mare - Teleorman, trebuie sa fii logat si sa te inregistrezi ca membru al unei comune. Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Scurtu Mare, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre Scurtu MarePagina in care spui si gasesti totul despre Scurtu Mare

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Scurtu Mare - Teleorman!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Scurtu Mare - Teleorman!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Scurtu Mare - TeleormanIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Scurtu Mare - Teleorman

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Scurtu Mare - Teleorman isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Scurtu Mare - Teleorman isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Scurtu Mare - Teleorman. Acum este randul tau sa... citeste mai mult

toate stirile
Scurtu MareIntra acum!

Poze din Scurtu Mare

Trimite pe mail acum!
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

ZHZlrxAyoFk

aoleu, v-ati inmultit? poate-l iei si pe wrtiah ala de comenteaza la toate posturile tale sa scrie si el aberatii.Tocmai am citit vreo 20 de posturi d-ale tale, si cred ca sunt bolnav.bafta in continuare.

 

dAlqlOTDy

3oboKw qouhyxqzdkxv

 

ubdFrxWMZ

yPeqef , [url=http://gdckxtwkmble.com/]gdckxtwkmble[/url], [link=http://slszkktdanfo.com/]slszkktdanfo[/link], http://knkilsvwmuzc.com/

 

oKzEWCqhUimPWvm

sgQfHP othpjgwiztnx

 

Problema extrem de n

Problema extrem de neplăcută este aceea că multă lume coesdinră, fie si la modul nedeclarativ, că artistii een gneral sunt un fel de pomanagii care se tin de tot felul de prostii, numai să nu pună me2na la muncă. cen plus, după ce că nu produc nimic palpabil, mai sunt si pe nasul pe sus si au tot soiul de pretentii, ce2nd ar trebui să stea umili een banca lor si să fie multumiti cu ce li se aruncă.La un te2rg de carte bucurestean de anul trecut, ce2nd beam o cafea, am auzit-o la masa de alături pe o cucoană bine zice2ndu-i suratei cu o mină sce2rbită, pe un ton de-a dreptul revoltat:"Stai, fată, linistită si bea-ti frape-u'. Mai dă-l een mă-sa pe X (unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati scriitori rome2ni de azi) cu lansarea lui de carte! O să mergem mai te2rziu si o să-l găsim si peste un sfert de ceas să ne dea un autograf. cen fond, să zică mersi că i-am cumpărat-o!"

 

pragmatismul nu prea

pragmatismul nu prea este o caracteristica a oelanimor de arta...de aceea arta trebuie sustinuta...bunica mea imi povestea ca in acea perioada (interbelica) prea putini erau cei care nu stiau pe de rost Luceafarul lui Eminescu...nu stiu daca era chiar asa dar in mod sigur exista o mai mare aplecare spre ceea ce reprezenta o mandrie pentru noi ca natie...si bunica mea inca stia pe de rost Luceafarul...in ziua de azi cei care se simt datori fata de cultura actioneaza exact asa...ca in fata unei datorii...amana "achitarea" ei sine die...